0-24 lakás-iroda költöztetés

Rólunk

Vállaljuk irodák, komplett irodaházak precíz, szakszerű költöztetését, raktárak, irattárak mozgatását.

Removals

"Költöztetés több mint 10 év tapasztalattal"

NON-STOP költöztetés, fuvarozás, bútorszállítás, lomtalanítás - garanciával!


Rólunk

Akár teljes körű költöztetést, akár részfeladatokat is teljesítünk, erőforrásainkat az Önök kérésének megfelelően biztosítjuk. Igazodunk munkarendjükhöz, ha szükséges hétvégi és éjszakai munkavégzést is vállalunk; ezáltal is biztosítva megrendelőink legkisebb munkakiesését a költözés miatt.

Szolgáltatásaink teljesítése során teljeskörű anyagi felelősséget vállalunk, tevékenységünket garanciavállalás mellett végezzük. Felelősségvállalásunkat rakodóink, szakembereink több éves szakmai gyakorlatára alapozzuk, további biztosítékunk személyzetünk minden tagjának bejegyzésmentes erkölcsi bizonyítványa.

Rakodóink jelentős szakmai tapasztalattal és gyakorlattal rendelkeznek a költöztetés terén, mindannyian barátságos és udvarias, megbízható fiatalemberek, akik rugalmasan igazodnak Megbízóink különleges igényeihez.

Árpolitikánk

Árpolitikánk alappillérei az értékarányosság, a Megrendelőink színvonalas kiszolgálásához szükséges folyamatos fejlődés és megújulás, a korrekt üzleti magatartáson alapuló hosszú távú kapcsolatok, a megbízhatóság és tisztesség, továbbá a kölcsönös előnyök tiszteletben tartása.

Filozófiánk

Legfőbb értékünknek a költöztetés, bútorszállítás során Partnereinknek nyújtott minőségi szolgáltatásunkat tekintjük. Minden költözést egyediként kezelünk és a család minden tagjának egyéni igényeire szabjuk szolgáltatásainkat.

 • 0-24 költöztetés

  Vállaljuk közületek és magánszemélyek részére bármilyen szállítási, rakodási feladatok teljeskörű lebonyolítását. Legyen az egytételes szállítás, komplett irodaköltöztetés, sorrendtartásos iratanyagszállítás, cégünk a hét minden napján áll az Önök rendelkezésére.

 • Bútorszállítás

  A bútorszállítás a költöztetés leggyakoribb formája. Van aki csak a dédi régi szekrényét szállítatná és van aki egy komplett lakást vagy éppen egy irodaház teljes bútorzatát. Mindig felmerül a kérdés, hogy kivel végeztessük el a feladatot. Cégünk mindenféle bútor szállítását vállal, legyen az irodabútorok, konyhabútor, szobabútor, egyéb berendezési tárgyak. Házhozszállítás, bútor házhozszállítás - új bútor, műszaki cikk, egyéb tárgy vásárlása esetén hazaszállítjuk Önnek.

 • Bútorszerelés, csomagolás

  A bútorok szét- és összeszerelését is elvégezzük a bútorszállítás során. Különféle polcrendszerek, szekrénysorok szállítása, szerelése, beépített bútorok elbontása. Kérjük szerelésre vonatkozó igényét előre jelezze.

  Csomagolást az Önök igényéhez igazodva végezzük. Igény szerint beszerezzük a nagyobb megbízásainkhoz, a költöztetéshez szükséges kellékeket, dobozokat, ládákat, különböző csomagoló fóliákat, papírokat és egyéb eszközöket. Akár csomagolással egybekötött kulcsrakész költöztetést is vállalunk. Csomagolóanyagot díj ellenében saját munkáinkhoz biztosítunk.

 • Lomtalanítás

  A költözés során feleslegessé vált bútorokat, tárgyakat, eszközöket díj ellenében hulladék lerakóhelyre elszállítjuk. Az elszállított ingóságokat bizalmasan kezeljük. Veszélyes nyagot, építkezési törmeléket, sittet nem áll módonkba elszállítani.

 • Méretes tárgyak

  A méretes tárgyak, nehéz gépek, zongora, pianínó és egyéb berendezések spesiális szállítása vagy épületen belüli áthelyezése különleges fizikai teljesítményt igényel. Gyakorlott tapasztalt rakodóink az ilyen jellegű feladatokat is dördülékenyen végzik.

 • Rakodás

  Cégünk egyszeri, akár folyamatos irattári, raktári pakoláshoz, bútorok, nehéz tárgyak, eszközök helyben vagy épületen belüli átpakolásához, átrendezéséhez rakodókat tud biztosítani.


© GRUPA KFT 2019 - Minden jog fenntartva.