0-24 lakás-iroda költöztetés

Zongorától a páncélszekrényig?

Költöztetés, bútorszállítás, fuvarozás, lomtalanítás

Szolgáltatásaink

A Grupa Magyarország Kft költöztetési feladatok teljeskörű vagy részleges elvégzését vállalja. A költözés minden ember életében az egyik legnagyobb felfordulással járó feladat. Cégünk abban segít Önnek, hogy ez ne így legyen. Szakértelmünk, kollégáink többéves tapasztalata a biztosíték a gyors, sérülésmentes szállításra.

A költöztetés talán a leginkább bizalmi szolgáltatások egyike, senki sem szívesen enged be idegeneket a lakásába, pláne a személyes ingóságai, bútorai, ruhái, féltve őrzött ereklyéi közelébe. A Grupa csapata leinformálható kollégákból áll, a diszkréció és a megbízhatóság alapfeltétel nálunk, ennek szellemében hajtjuk végre a magán és közületimegbízásokat is. Szállítás, fuvarozás, lomtalanítás országosan, Budapesten, vidéken.


 • Költöztetés

  Vállaljuk közületek és magánszemélyek részére bármilyen szállítási, rakodási feladatok teljeskörű lebonyolítását. Legyen az egytételes szállítás, komplett irodaköltöztetés, sorrendtartásos iratanyagszállítás, cégünk a hét minden napján áll az Önök rendelkezésére.

 • Bútorszállítás

  A bútorszállítás a költöztetés leggyakoribb formája. Van aki csak a dédi régi szekrényét szállítatná és van aki egy komplett lakást vagy éppen egy irodaház teljes bútorzatát. Mindig felmerül a kérdés, hogy kivel végeztessük el a feladatot. Cégünk mindenféle bútor szállítását vállal, legyen az irodabútorok, konyhabútor, szobabútor, egyéb berendezési tárgyak. Házhozszállítás, bútor házhozszállítás - új bútor, műszaki cikk, egyéb tárgy vásárlása esetén hazaszállítjuk Önnek.

 • Csomagolás

  Csomagolást az Önök igényéhez igazodva végezzük. Igény szerint beszerezzük a nagyobb megbízásainkhoz, a költöztetéshez szükséges kellékeket, dobozokat, ládákat, különböző csomagoló fóliákat, papírokat és egyéb eszközöket. Akár csomagolással egybekötött kulcsrakész költöztetést is vállalunk. Csomagolóanyagot díj ellenében saját munkáinkhoz biztosítunk.

 • Bútorszerelés

  A bútorok szét- és összeszerelését is elvégezzük a bútorszállítás során. Különféle polcrendszerek, szekrénysorok szállítása, szerelése, beépített bútorok elbontása. Kérjük szerelésre vonatkozó igényét előre jelezze.

 • Méretes tárgyak

  A méretes tárgyak, nehéz gépek, zongora, pianínó és egyéb berendezések spesiális szállítása vagy épületen belüli áthelyezése különleges fizikai teljesítményt igényel. Gyakorlott tapasztalt rakodóink az ilyen jellegű feladatokat is dördülékenyen végzik.

 • Rakodás

  Cégünk egyszeri, akár folyamatos irattári, raktári pakoláshoz, bútorok, nehéz tárgyak, eszközök helyben vagy épületen belüli átpakolásához, átrendezéséhez rakodókat tud biztosítani.

 • Lomtalanítás

  A költözés során feleslegessé vált bútorokat, tárgyakat, eszközöket díj ellenében hulladék lerakóhelyre elszállítjuk. Az elszállított ingóságokat bizalmasan kezeljük. Veszélyes nyagot, építkezési törmeléket, sittet nem áll módonkba elszállítani.


Áraink

Költöztető dobozok ki- és visszaszállítása 4000 Ft/alkalom.
Költöztető dobozok bérleti díja 300 Ft/db/hét
Költöztető doboz megvásárolva 750 Ft/db
Buborékfólia 300 Ft/méter
Zsugorfólia 10.000 Ft/tekercs
Ragasztószalag 500 Ft/tekercs
Megtalálta amit keresett?

Amennyiben bővebb információra van szüksége,
lépjen velünk kapcsolatba

Hasznos tippek

Előkészületek
 • Idejében engedje le a hűtőt a költözés előtt!
 • A lift használatát ajánlatos előre egyeztetni a lakóközösséggel vagy házmesterrel a költöztetéskor.
 • A legfontosabb, hogy a költöztetés előtt a helyfoglalás a lehető legközelebb legyen a ház bejáratához. 2-3 autónyi már elég a biztonságos és gyors költözéshez, rakodáshoz!
Csomagolás, címkézés
 • A törékeny darabok biztonságosan becsomagolva kerüljenek a dobozba, amin jól látható helyen fel kell tüntetni, hogy az áru törékeny. Ha a megrendelő igényli, segítünk a kényes eszközök becsomagolásában.
 • A költöztető dobozokat gondosan zárja le és címkézze fel.
 • A költöztető doboz, költöztető dobozok helység szerinti megjelölése gördülékenyebbé teszi a költöztetést!

Több tipp

© GRUPA KFT 2019 - Minden jog fenntartva.